Mireia Dionisio demana al delegat del Govern una solució de futur per Can Vila

L’alcaldessa va visitar al costat del delegat del Govern les obres de Can Vila

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha exposat al  delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Antoni Morral i Berenguer, celeritat per resoldre aquelles qüestions pendents que el Govern català manté amb l’Ajuntament  de Mollet. Així li ha fet saber durant la visita que Morral ha fet aquest dimarts a la ciutat.

En aquest sentit, Dionisio ha volgut recordar “la necessitat de la cooperació institucional per resoldre aquelles qüestions i aquells serveis que són competència de la Generalitat i que acaben repercutint en la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”. Dionisio ha afegit que “de tots aquests temes pendents que avui hem posat sobre la taula, li hem plantejat al delegat territorial una solució per Can Vila, no només pel que fa la instal·lació dels mòduls, sinó també mirant al futur i treballar conjuntament per consolidar aquest espai com un referent d’educació especial”.

D’altres qüestions plantejades per l’alcaldessa de Mollet també han estat el deute pendent que la Generalitat encara manté amb l’Ajuntament de Mollet del Vallès, un deute de gairebé 3 milions d’euros corresponent al finançament de programes o la prestació de serveis, a més dels 7, 3 milions que corresponen a reclamacions que estan pendents de diferents processos judicials.

Així mateix, l’alcaldessa també s’ha referit a la possibilitat d’instal·lar pantalles acústiques i a la reducció de la velocitat a la C-17 i a l’AP7 al seu pas per Mollet.

Dionisio ha exposat al delegat territorial de la Generalitat la necessitat de més habitatge de protecció oficial, així com de  més oferta de places públiques a les residències de gent gran i a la residència i centre de dia La Vinyota per a persones amb discapacitat intel·lectual.

De la seva banda, Morral s’ha compromès “a enfortir els ponts de col·laboració entre les dues administracions i traslladar als departaments competents les demandes i reclamacions que avui he rebut per part de l’alcaldessa de Mollet”.