Un equip de veterans dels clubs de Mollet jugarà contra els veterans del FC Barcelona

El Germans Gonzalvo acollirà el partit i un clínic per a nens

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat amb l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona, un cap de setmana formatiu i un partit amb una selecció de veterans del Barça. L’activitat s’organitza fruit de la tasca constant de millora pel que fa a la formació i suport als clubs de la ciutat,

El programa d’activitats aquest divendres 16 de setembre, a les 18.30 h. a El Lledoner una conferència a càrrec d’un membre de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona. El dissabte 17 de setembre es farà a les 16 h, al Camp de futbol dels Germans Gonzalvo, un clínic per a nens i nenes de 8 a 11 anys i posteriorment, al mateix lloc, a les 17.30 h es jugarà un partit de veterans entre els diferents clubs de la ciutat ( CF Mollet UE, Molletense i Lourdes) i el de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona.

Pel regidor d’Esports, Josep Monràs, aquesta activitat formativa té com a objectiu “seguir ajudant i donant suport als nostres clubs de la ciutat”. Monràs afegeix que les “bones relacions que tenim amb l’Agrupació de Veterans del Barça, fruit de quant Mollet va ser la Ciutat Europea de l’Esport, ens han permès realitzar aquest cap de setmana formatiu que esperem que pugui tenir continuïtat els propers anys”. Monràs ha destacat, també, “els referents molletans al Barça, com en el seu moment van ser els germans Gonzalvo i ara ho és l’Alexia Putellas”.