Un alumne de l’Escola Sant Gervasi obté el Premi Extraordinari de Batxillerat de la Generalitat

En Carlos Baca, alumne de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa de Mollet del Vallès, és un dels 46 alumnes catalans que han obtingut el Premi Extraordinari de Batxillerat del curs 21-22. Aquest premi és un reconeixement oficial als mèrits dels alumnes que demostren una preparació especial en aquests ensenyaments. Els alumnes, a finals del curs passat, van realitzar aquestes proves en les quals van haver de demostrar les seves capacitats en raonament i argumentació, deducció, síntesi… entre d’altres. El Premi és un reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic; a més de l’excempció de les taxes universitàries per al primer curs; un curs gratuit en una escola oficial d’idiomes de Catalunya; l’estada en un centre de recerca i la possibilitat d’optar i participar en els Premis Extraordinaris Nacionals de Batxillerat.

En Carlos Baca ha obtingut també la nota de tall més alta de Catalunya, un 13,92 sobre 14 i una nota de les PAU de 9,8, la millar nota del Vallès Oriental. En Carlos estudiará en doble grau de Física i Matemàtiques. L’alumne ha obtingut també una nota excel·lent en el Batxillerat Dual (espanyol i estatunidenc) que ha estudiat en el centre.

A l’Escola Sant Gervasi Cooperativa han estudiat també una alumna, la perpetuenca Ivet Moro, que ha obtingut un 9,5 i quatre més, que són distincions de les PAU, és a dir, que han aconseguit una nota de 9 o més: l’Aniol Iglesias de Sant Fost (9,2), i les molletanes Noelia Milà (9), Queralt Vilà (9) i Ainhoa Irurre (9).