Rubén Díaz guanya el Campionat de Billar Americà L´Endroit

Rubén Díaz de Montcada, s’ha endut aquest diumenge el seu primer títol del Campionat de Billar Americà L´Endroit en la seva segona participació, en l’anterior havia quedat 3r. Guanyant 4-3 al Ricardo Martín i 4-3 al Javi Esteban.

Ha estat una final molt igualada on el campió s’ha sobreposat a un 1-3 en contra en l’enfrontament clau. L’encert i la concentració han sigut els bons arguments que ens ha brindat el campió. Billarista de categoria Màster que té en el seu haver, 7 Lligues (sent millor jugador en 3 ocasions) i 1 Copa d’Amoba. També un 4r lloc al nostre Open Catalunya.

En Ricardo també de Montcada, queda subcampió en la seva segona final consecutiva i amb un títol en el seu haver, al vèncer 5-2 al Javi i perdre davant del campió. Billarista de categoria Màster que ha aconseguit 4 Lligues i 1 Copa d’Amoba. També un 6è lloc en el darrer Open Catalunya.

En Javi de Barcelona, és tercer. A l’inici no ha estat gens encertat, però ha recuperat el seu nivell posant-li les coses molt difícils al campió. Billarista també de categoria màster, amb una Lliga d’Amoba i un 3r lloc a l’Open Catalunya en el seu haver. En aquesta edició, la 108, han participat 52 jugadors, la majoria de Mollet.