Els Castellers de Mollet fan a Torredembarra la millor actuació de la seva història

Els Castellers de Moller han fet història aquest diumenge en completar la millor actuació de la seva trajectòria castellera. Ha estat en el marc del Concurs de Castells que s’ha fet a Torredembarra que els verd claret han assolit els reptes que s’havien plantejat per aquesta cita castellera.

Els del Vallès han arrencat amb el primer 3 de 7 amb agulla de la temporada i l’eufòria s’ha desbordat quan, a continuació, han completat el primer 4 de 7 amb agulla de la seva història, que s’ha obert de mides a terços. Han acabat amb el 3 de 7.

La primera jornada del Concurs de Castells s’ha completat amb els Castellers de Berga i els Nois de la Torre com a guanyadors. Aquest any hi havia dotze colles que han portat estrenes de construccions. El sostre l’han marcat el 5 de 7 i s’hi han vist força castells de la gamma mitjana de set. Moltes de les colles participants, per tant, han fet la seva millor actuació des de la represa la tardor de l’any anterior.

Els Castellers de Mollet i els Castellers d’Altafulla han sigut designats com les dues millors agrupacions de gralles.

Els Castellers de Mollet ja han rebut nombroses felicitacions des de la ciutat, entre elles la de l’alcaldessa, Mireia Dionisio.