L’Ajuntament de Mollet anuncia que segueix el projecte per remodelar el camp de la UD Lourdes

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor d’Esports, Josep Monràs Galindo, van mantenir la setmana passada una trobada amb membres de la junta directiva de la U.D. Lourdes, entre ells el seu president, Fernando Diago, i el coordinador del club, Oriol Pijoan. Una reunió que ha servit perquè els membres de l’entitat es presentessin a la nova alcaldessa.

Durant la reunió també s’ha informat als representants de l’entitat quin és l’estat dels treballs de millora integral de les instal·lacions del Juan Bocanegra. D’una banda, aquesta mateixa setmana ja s’ha adjudicat la reparació d’una zona de la gespa malmesa a causa de les arrels dels arbres propers que han aixecat el paviment. En aquest cas els treballs començaran properament i tindran una durada d’unes tres setmanes.

L’Ajuntament també s’ha compromès a tornar a licitar l’obra del projecte de remodelació i manteniment integral del camp de joc després que quedés desert. I el darrer compromís adquirit a la reunió és el de treballar per poder canviar la gespa del camp de joc.

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, ha explicat que “aquesta trobada referma encara més el compromís de l’Ajuntament amb la U.D. Lourdes ja que el projecte esportiu que representen és un projecte essencial per la ciutat”.

Pel regidor d’Esports, Josep Monràs Galindo “la tasca de la U.D. Lourdes gira entorn dels valors, valors que són la base de la formació esportiva i personals dels jugadors”.