La Tardor Jove programa 17 cursos i diferents iniciatives culturals pels joves de Mollet

L’Ajuntament de Mollet presenta, un any més, la Tardor Jove, un seguit de cursos, tallers, concerts, exposicions i activitats destinats a joves a partir de 12 anys. Una programació dissenyada especialment per a la joventut de Mollet i que és totalment gratuïta.

Pel que fa als cursos i tallers, s’han programat 17 propostes formatives amb més de 200 places. Hi ha diversos cursos d’art, innovació tecnològica, cuina o reaprofitament i reciclatge, entre d’altres. Estan adreçats a joves dels 12 als 35 anys.

També hi ha previstes 3 iniciatives juvenils entre octubre i desembre:

·         Exhibició de pintura mural. 8/9 d’octubre a la Ronda de la Farinera

·         Un passatge del terror. El 28 d’octubre al Centre Cívic de l’Era

·         Obra de teatre, La Cata. El 29 d’octubreal teatre de Can Gomà.

La programació d’aquest trimestre adreçada als i a les joves de Mollet es completa amb dos exposicions d’artistes novells i un concert del grup local, Leonor SS, una banda de punk-rock que actuarà el divendres 11 de novembre al Centre Cultural La Marineta.

Per l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio Calé, “el programa Tardor Jove recull els objectius de les polítiques juvenils de Mollet que passen pel foment de l’emancipació juvenil, promoure el creixement personal del jovent molletà, l’oci i la participació juvenil”.

Per la seva banda, la regidora de Joventut, Encara Ortiz Jurado, ha destacat que “aquest programa el conformen activitats transversals i diverses per a tots els gustos”. La regidora ha afegit que “aquest programa està participat per les joves i els joves de Mollet i recull els seus interessos“.