Roger Mas i la Cia Sabanni, protagonistes del cicle El jardí de l’Arlequí

Escena Mollet i el Casal Cultural organitzen els dies 7 i 8 d’octubre, una nova edició del cicle El jardí de l’Arlequí.

Enguany el cicle presenta dues propostes que mostra que s’aposta per un format híbrid, a cavall entre el cicle de petit format i el festival de carrer. En aquest cas es combina l’escenari del Jardinet amb L’Arlequí al carrer.

Aquest divendres 7, a l’escenari del Jardinet del Casal (21h) hi haurà el concert en solitari del cantautor Roger Mas que enguany celebra 25 anys de carrera. El cantautor oferirà un concert especialment pensat per aquest dia en el qual reinterpretarà les cançons més emblemàtiques i conegudes de la seva discografia així com d’altres poetes i autors per compartir amb els assistents històries d’amor i de guerra, de passat, present i futur; d’anhels i enyorances, de fets reals i d’imaginaris…

Hi haurà servei de sopar (abans i en acabat el concert) i begudes.

El segon espectacle s’oferirà el dissabte 8 (18h), a l’escenari de la Plaça Prat de la Riba. En aquest cas la Cia. SABANNI, presentarà ‘Amb P de Pallasso’. Es tracta d’un espectacle fresc i divertit que trenca la quarta paret i posa cara a cara al públic i un pallasso amb les seves bogeries. Números de màgia i clàssics, però amb una mirada renovada.