Esquerra Unida i Alternativa de Mollet i Gent x Millorar Mollet trien a López i Sampere per encapçalar la llista a les municipals

El passat divendres dia 7 d’octubre Esquerra Unida i Alternativa de Mollet i Gent x Millorar Mollet van celebrar la seva assemblea per aprovar el seu full de ruta de cara a les eleccions municipals i triar el cap de llista. L’Assemblea d’Esquerra Unida i Alternativa de Mollet i Gent x Millorar Mollet va aprovar per unanimitat que Antonio Lòpez sigui el cap de llista i Miriam Sampere vagi de número 2.

Segons ha indicat aquesta formació a les xarxes, la candidatura d’Esquerra Unida i Alternativa de Mollet i Gent x Millorar Mollet defensarà l’aplicació de polítiques netament d’esquerres a Mollet i de fet es presenta com l’opció “més verda, roja i violeta”. La nova candidatura, per exemple, diuen que lluitaran por un “Mollet més habitable, més just i més sostenible” i fan seves reivindicacions en matèria sanitària de la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública del Baix Vallès com que l’ampliació del servei d’urgències es faci a costa del superàvit de l’FSM o la lluita contra les llistes d’espera.