La setena edició del Sona Mollet diu adeu amb un gran èxit de públic

La setena edició del Sona Mollet es va tancar aquest diumenge amb un gran èxit. Les actuacions han omplert el Mercat Vell i el Teatre de Can Gomà per escoltar les interpretacions de músics consolidats i joves promeses en els estils de jazz, piano i música de cambra. El Festival continua mantenint el seu tarannà solidari contribuint en la lluita contra la leucèmia i tots els diners recaptats es destinen íntegrament a la Fundació Josep Carreras.

Una de les novetats d’aquesta 7ena edició ha estat que s’han ampliat a 4 els dies del Festival amb l’objectiu de potenciar encara més els músics locals amb el concert de la Mollet Jazz Band. El públic assistent ha mostrat un alt grau de satisfacció per la qualitat del programa i el nivell artístic del Festival.

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, s’ha mostrat “molt satisfeta per l’èxit del Sona Mollet, un festival que converteix Mollet per uns dies en capital del jazz, del piano i la música de cambra”. L’alcaldessa ha recordat que “és un festival solidari i sempre va, i anirà de la mà de la Fundació Carreras. Només la investigació farà que mai ningú més perdi a un ésser estimat per aquesta o una altra malaltia”.

Per la seva banda la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha destacat “la bona acollida del públic que ha tornat a gaudir de música en directe amb les actuacions de músics de primer nivell i de joves promeses”