Alexia Putellas fa història en guanyar la seva segona Pilota d’Or

La jugadora de futbol de Mollet Alexia Putellas va guanyar aquest dilluns per segona vegada la Pilota d’Or, sent la primera jugadora de la història a signar un doblet en aquest guardó concedit per France Football i la vuitena jugadora o jugador a rebre aquest premi de manera consecutiva.

“Estic molt feliç de tornar a estar aquí, molt contenta. Quan fa un any vaig aconseguir guanyar el primer em vaig proposar intentar millorar aquell any per posar-lo al servei de l’equip i veure’l recompensat d’aquesta manera m’enorgulleix. Sens dubte, sense les meves companyes això no seria possible, no estaria aquí. Les aprecio molt i és un privilegi ser la seva companya”, va apuntar la protagonista en un discurs en què va parlar en castellà, català i anglès. “Vull agrair també al cos tècnic, a l’entrenador, a aquelles persones que m’ajuden a millorar dia a dia i que es comprometen amb mi per aconseguir això. Al club, al president i la seva junta directiva, a totes les persones que treballen al club “És un privilegi jugar al Barcelona i viure el que vaig viure l’any passat amb aquests partits al Camp Nou amb tota l’afició. Moltes gràcies per confiar en mi i deixar-me ser part d’aquest projecte”, va exposar.

Putellas, va admetre, va arribar a pensar que la gent se’n podia haver oblidat perquè no ha pogut participar per lesió a l’Eurocopa. “Gràcies a France Football i als membres del jurat. Per ser sincera, el 5 de juliol quan em vaig trencar el genoll creia que això no seria possible perquè creia que es recordaria el més recent que va ser l’Eurocopa. Enhorabona a les angleses. La meva més sincera enhorabona a la Federació Anglesa per l’organització que va tenir, per guanyar l’Eurocopa i l’impacte que estan aconseguint al futbol femení”, va assenyalar. “I per descomptat, gràcies a la meva família. Fa uns mesos que no estan sent com ens agradaria per la lesió i l’alegria que el futbol ens dona a casa. Espero que la pròxima vegada que hagi de parlar sigui de nou al camp, guanyant com a mi m’agrada”, va sentenciar.

L’Ajuntament de Mollet es va unir aquest mateix dilluns a les moltes entitats que van felicitar la futbolista molletana i van fer especial èmfasi en el fet que la jugadora local s’ha convertit en la primera jugadora de la història en guanyar dues pilotes d’or consecutives.