La programació cultural de tardor de Mollet, l’Arts i Escena inclou més de 30 propostes

La programació cultural de tardor de l’Ajuntament de Mollet, l’Arts i Escena es posa en marxa. Com és habitual, el programa recull les propostes culturals en el camp de les arts escèniques, les arts plàstiques i les arts musicals adreçades a tots els públics, en aquest cas, entre els mesos d’octubre d’enguany i gener de l’any vinent.

Aquesta edició de tardor, inclou més de 30 propostes de primer nivell per a tots els públics i gustos donant, també, protagonisme als artistes i a les iniciatives locals com, ara, les diferents exposicions que acull el Museu Abelló coincidint amb el centenari del naixement de Joan Abelló, a les diferents actuacions en diverses disciplines que protagonitzaran entitats de Mollet i amb programació específica per al públic infantil.

Arts Escèniques dedicades a l’any de la Joventut

  • A.K.A. (Also Known As) de Daniel Meyer. Premi Butaca 2018, una de les obres més representades o es planteja el món dels adolescents, els conflictes d’identitats i la discriminació.

-Família Im(possible) de Carol López, sobre la diversitat familiar i les persones trangèneres.

Espectacles amateurs fets per joves

-La Cata. Cia. Mad Beats. Espectacle de dansa i teatre d’un col·lectiu de joves molletà.

-Diveu. Duet. Concert 25 de novembre contra la violència masclista en clau d’humor.

-Newsies. Musical a càrrec d’alumnes de secundària i batxillerat de l’Institut Aiguaviva.

Espectacles i concerts fets amb entitats de Mollet

-La vida és una força obscura. Col·lectiu Ameno i Dani Facelli. Programat conjuntament amb CRA’P.

-Espectacles familiars destinats al públic infantil. Programats per La Xarxa Mollet.

-Concerts de Santa Cecília i Cap d’Any. Programats amb l’Associació Musical Pau Casals.

-Espectacle de Sant Vicenç de l’Esbart Dansaire de Mollet.

Espectacles infantils

-Odissea del riure perdut. Cia. Teatre Mòbil.

-Les Croquetes oblidades. Cia. Les Bianchis.

-Mozartland. Cia Príncep Totilau.

De la programació d’aquesta tardor, també cal destacar, entre d’altres, un interessant cinefòrum dedicat al cinema italià que acollirà a El Lledoner els diumenges 23 d’octubre, 20 de novembre, 18 de desembre i 29 de gener amb projeccions com ara Pasolini, La Gran Belleza o Habemus Papam.

Per la regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, “de nou presentem una programació cultural de qualitat, variada i pensada per a tots els públics donant també protagonisme a les iniciatives i als artistes locals”. La regidora també ha volgut destacar que “l’Arts i Escena d’aquesta tardor té un significat molt especial per a Mollet, ja que coincideix amb l’inici dels actes de commemoració del centenari del naixement del nostre molletà il·lustre Joan Abelló”.