Localitzen a la C-59, a Palau-solità, el veí de Mollet desaparegut de casa seva

La Policia Local de Palau-solità i Plegamans ha anunciat aquesta tarda que s’ha trobat sa i estalvi en Juan, el veí de Mollet que es trobava desaparegut des d’aquest mateix dimarts al matí.

Segons ha explicat la policia local de Palau el veí de Mollet, una persona gran que pateix d’alzheimer, ha estat vist deambulant per la C-59. Una persona que l’ha vist s’ha encarregat d’avisar a la policia local qui l’ha pogut localitzar i després d’esbrinar que es tractava d’una persona de qui s’havia denunciat la seva desaparició ha gestionat amb els Mossos el que es pogués reunir de nou amb la seva família.

La família de la persona desapareguda ha donat a conèixer la seva desaparició a les xarxes socials aquest mateix matí amb la finalitat de demanar la col·laboració ciutadana per localitzar-lo.

“Aquest matí ha sortit de casa sense fer soroll a les 10:30 del matí més o menys al carrer Jacinto Benavente ( Plana Lledó) portava pantalons foscos camisa blanca dessuadora groga i vambes fosques, no sé si porta les ulleres de la vista posades. Es diu Juan, si us plau compartir i si algú sap alguna cosa que m’escrigui. Mil gràcies d’avançada”, deia un familiar del desaparegut a un grup de Facebook de la ciutat.