Carme Olaria escollida candidata de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Mollet

Carme Olaria Segret ha estat escollida candidata de Junts per Catalunya a l’Alcaldia de Mollet del Vallès per a les eleccions municipals, que s’han de celebrar el darrer diumenge de maig de 2023.

El procés per la seva elecció es va iniciar el 19 de setembre de 2022 quan la Direcció Executiva Nacional de Junts per Catalunya va aprovar la convocatòria de les primàries a Mollet.

Les persones precandidates necessitaven obtenir el 20% d’avals dels associats/des de Junts per Catalunya a Mollet per validar la seva candidatura. Carme Olaria va superar amb escreix aquesta xifra i al no haver altres precandidatures alternatives va ser escollida per aclamació candidata a l’Alcaldia de Mollet.

Carme Olaria és la responsable de política municipal de Junts per Catalunya a Mollet, des del febrer de 2021. “Des d’aquesta posició ha estat identificant, amb el teixit social i econòmic, les necessitats de la ciutat”, comenten des de Junts per Catalunya.
En els propers dies la candidata d’aquesta formació obrirà una roda de contactes amb els partits polítics que es postulen com alternativa al govern de coalició del PSC i Podemos.