Protecció Civil de Mollet estrena el seu nou local a l’antic edifici de la policia local

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el regidor de Seguretat Ciutadana i Convivència, Juanjo Baños González , i el president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Mollet del Vallès, Jordi Robles Cara, van visitarar aquest dissabte la nova seu de Protecció Civil de Mollet del Vallès. La nova seu de Protecció Civil es troba a l’Avinguda Jaume I, 32 2a planta, en l’antic edifici de la Policia Local i que actualment també serveix de seu de Mollet Hub. Fins ara la seu de Protecció Civil es trobava a l’antiga Casa dels Mestres.

La nova seu de Protecció Civil de Mollet, molt més gran i àmplia que l’anterior, ha estat fruit de la reforma de les antigues dependències policials situades en aquest edifici de propietat municipal. A més a més de l’espai de sales i despatxos, en aquest edifici Protecció Civil també té espai per aparcar els seus vehicles.

Segons ha indicat Protecció Civil de Mollet el nou local “ens facilitarà la feina amb visió de futur i ens permetrà créixer com a entitat”. Actualment l’entitat te 14 voluntaris i és molt activa en participar en tasques preventives tots els esdeveniments socials importants que es produeixen a la ciutat.