Mollet participa a la tercera assemblea de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030

El regidor del programa transversal Agenda 2030. Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Ajuntament de Mollet  del Vallès, Josep Monràs i Galindo participa a la tercera assemblea de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 on es debaten i s’analitzen els reptes en la implantació local dels Objectius del Desenvolupament Sostenible.

L’Ajuntament de Mollet forma part de la Xarxa d’Entitats Locals per a l’Agenda 2030 que té com a principal objectiu compartir experiències i polítiques locals per al desenvolupament dels ODS que han de permetre assolir millors resultats en la implementació de l’Agenda 2030 a municipis i províncies.

Pel regidor de l’Agenda 2030, Josep Monràs i Galindo, “l’Ajuntament de Mollet està compromès amb la implantació de l’Agenda 2030 que ha de permetre el progrés i benestar dels molletans i les molletanes”.  I ha afegit “ara més que mai cal apostar pel lema de l’Agenda 2030. Des de l’Ajuntament de Mollet seguirem treballant per complir amb els ODS; lluitar contra les desigualtats, la pobresa i l’emergència climàtica”.