Molta participació amb motiu de la 1a Festa de la Infància de Mollet

Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 1a Festa de la Infància coincidint amb el Dia Mundial dels Drets dels Infants que se celebra el dia 20 de novembre. Una festa que ha omplert diversos espais de la ciutat de tallers educatius, contacontes, espectacles infantils de música i de teatre, entre d’altres activitats. Una festa que neix amb vocació de continuïtat.

La 1a Festa de la Infància s’ha celebrat dissabte i diumenge amb un gran èxit de participació. Les famílies han pogut gaudir de moltes activitats; inflables, l’espai de jocs Orkestronia, espai per nadons, tallers de titelles, un espectacle itinerant,  conta contes i teatre, entre d’altes activitats. L’entitat La Xarxa ha llegit un manifest coincidint amb el Dia Mundial dels Drets dels Infants.

Per la regidora d’Infància, Núria Muñoz Herrera, “aquesta Festa de la Infància ha nascut amb vocació de continuïtat i es tornarà a celebrar l’any que ve amb la participació de les entitats de la ciutat“. La regidora ha afegit “estem molt contents del gran èxit de participació fet que ens anima a continuar treballar i avançant en les polítiques d’infància per conscienciar i promoure que la nostra ciutat té aquest compromís amb els drets dels infants, creant espais per gaudir en família“.

Aquesta acció s’emmarca dins el Pla Local d’Infància i Adolescència (PLIA) aprovat per unanimitat el passat mes d’octubre i que té per objectiu vetllar pels drets i les oportunitats de la població molletana de 0 a 18 anys coordinant, promovent i impulsant les polítiques i actuacions de l’Ajuntament per tal de tenir cura d’aquest col·lectiu.