Mollet inicia les obres per millorar l’accessibilitat de 97 passos de vianants i el carril bici a Can Magarola

Aquesta setmana han començat dues de les obres finançades amb els fons Next Generation de la Unió Europea; la millora d’accessibilitat de 97 passos de vianants i el carril bici al polígon Industrial de Can Magarola. Unes primeres actuacions que formen part d’un projecte més ampli de mobilitat que es finançarà amb els més de 2 milions d’euros aprovats pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (MITMA) del Govern espanyol.

Per l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “l’inici d’aquestes obres és una molt bona noticia per Mollet perquè ens permeten fer un pas endavant en les inversions que tenen com a objectiu la millora de l’accessibilitat i mobilitat sostenible a la ciutat i donem un pas d gegant per fer de Mollet una ciutat 100% accessible“. “Volem fer front a les necessitats de la lluita contra el canvi climàtic, i aquests projectes ens permeten avançar en aquesta direcció“, ha afegit  l’alcaldessa.

La millora d’accessibilitat de 97 passos vianants s’inclouen dins del projecte de mesures per a la millora de l’accessibilitat al municipi que té com a objectiu fer de Mollet una ciutat 100% accessible.

S’actuarà a 97 passos de vianants repartits per tota la ciutat, i per tal de minimitzar les molèsties als veïns i veïnes, les adaptacions s’han dividit per zones. Les obres han començat al barri de Santa Rosa, on s’actuarà durant aproximadament un mes, aquestes actuacions comportaran afectacions puntuals a la mobilitat. El cost total del projecte és de 477.740,88 € iva inclòs.

També han començat les obres d’ampliació i de connexió de tres quilòmetres de carril bici al Polígon Industrial de Can Magarola.

Aquesta mesura s’inclou dins de l’execució de les mesures del Pla Director de la Bicicleta que té com a objectiu l’ampliació dels carrils bici existents a Mollet per tal que sigui una infraestructura ciclista segura i integrada a la ciutat. El cost total del projecte és de 48.773,94 € iva inclòs