“Marianela” la immortal novel·la de Benito Pérez Galdós publicat en lletra gran

Clásicos en letra grande, libros para personas mayores, publica “Marianela” la inoblidable novel·la de Benito Pérez Galdós. Es tracta del segon llibre de la seva col·lecció verda dedicada als autors espanyols més prestigiosos. La col·lecció verda va ser estrenada amb la tragèdia “Cañas y barro” de l’autor valencià Vicente Blasco Ibáñez.
La col·lecció Clásicos en letra grande d’Editorial NE es va posar en marxa posant a disposició de tots els lectors amb problemes visuals una de les joies de la literatura universal de tots els temps: “Orgullo y prejuicio”. Després el va seguir “Persuasión”, de la mateixa autora. Posteriorment es va publicar “El retrato de Dorian Gray” de l’escriptor irlandès Oscar Wilde i “Las aventuras de Alicia en el país de las Maravillas” de Lewis Carroll. Més recentment la col·lecció ha afegit la novel·la “Eugenia Grandet” d’Honoré de Balzac.


Marianela és una pobra òrfena que viu feliç en un poble miner del nord d’Espanya. Tot i que és poc agraciada troba la font de la seva felicitat a fer de pigall a un jove cec de naixement.


El món feliç de Marianela s’esquerda el dia que arriba al poble un eminent doctor que es proposa tornar la vista al jove cec. Així arrenca la memorable novel·la de Benito Pérez Galdós que ha estat adaptada diverses vegades per a la televisió. Uns personatges, sentiments i reflexions humanes que un segle després continuen emocionant.


Ara a Clásicos en letra grande l’obra de Benito Pérez Galdós, considerat el millor escriptor espanyol després de Cervantes, es fa accessible a persones grans i amb dificultats de visió.

“Marianella” en lletra gran ja es pot comprar a Amazon.

CLÀSSICS EN LLETRA MOLT GRAN


Moltes persones grans són grans amants de la lectura. Tot i això, els resulta difícil trobar lectures adequades per a ells. La majoria de llibres que s’editen ho fan en edicions de mida petita i lletres minúscules que els resulten molt difícils de llegir.
Clásicos en letra grande pensa en la gent gran i en totes aquelles que han perdut capacitats visuals i els vol fer arribar les grans novel·les de la literatura universal.
Diversos estudis certifiquen que els textos en cos 18 permeten que persones grans o amb dificultat de visió puguin accedir a aquest patrimoni importantíssim de la humanitat que ara els és inaccessible.
El cos de lletra molt gran (cos 18), la paginació, la mida del llibre (A4), els espais en blanc tot està pensat per facilitar la lectura a aquells lectors a qui està vetat la majoria de llibres que s’editen per la mida de la lletra.