Els Mossos detenen a l’altura de Mollet un conductor que anava a 214 km/h per la C-33

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest dimecres un conductor a l’altura de Mollet del Vallès per un delicte contra la seguretat viària.

Segons ha informat la policia catalana el detingut superava en més de 80 km/h el límit de velocitat en una via interurbana. Concretament, circulava a 214 km/h per la C-33 a Mollet del Vallès en un tram limitat a 120 km/h.

Segons recull l’article 379 del Codi Penal, es considera delicte excedir els límits de velocitat quan se superen en 60 quilòmetres per hora a vies urbanes o 80 quilòmetres per hora a interurbanes. Superar els límits de velocitat establerts pot comportar penes diferents. Des d’una multa de 100 euros sense pèrdua de punts fins a una pena de presó de 3 a 6 mesos i una privació del dret a conduir fins a quatre anys en cas que es consideri delicte.

En aquest cas el conductor, que superava en gairebé 100 km, la velocitat màxima permesa s’enfronta a la màxima multa, una pena de presó de fins a sis mesos i la privació del carnet de conduir durant els pròxims quatre anys.