El Pot Petit, Macaco, Miki Nuñez i Delafe y las flores azules, la proposta de la segona edició del Mollet Music Week

Aquest dilluns s’ha dut a terme la presentació oficial del cartell que protagonitzarà la segona edició del Mollet Music Week, un festival d’estiu que omplirà de música el parc de Ca l’Estrada durant quatre dies consecutius. L’ajuntament de la ciutat ha organitzat aquest esdeveniment que promet diversió per a tots els públics.

Una de les novetats d’aquest any és l’ampliació del festival a quatre dies, en comptes de tres, amb l’objectiu de proposar un espectacle dedicat als més petits de la casa. Així doncs, el dia 11 de juliol, el reconegut grup infantil “El pot petit” visitarà Mollet per oferir una actuació a les 8 del vespre. Aquesta primera jornada donarà pas a altres grans noms de l’escena musical.

El dia 12 de juliol, a les 11 de la nit, serà el torn de Macaco, reconegut artista que captivarà el públic amb la seva música única i carismàtica. El dia següent, el 13 de juliol, serà el moment de gaudir de l’energia i el talent de Miki Núñez, qui omplirà l’escenari de ritme i emoció també a les 11 de la nit. Finalment, el 14 de juliol, a la mateixa hora, Delafe y Las Flores Azules posaran el punt final al festival amb un concert que promet ser inoblidable.

L’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio, ha destacat la col·laboració del teixit associatiu de la ciutat en aquest esdeveniment. Des de l’any passat, quan es va celebrar la primera edició del Mollet Music Week, s’ha treballat per estendre i donar continuïtat al festival. Per això, s’ha involucrat diverses entitats locals per gestionar la barra i afegir un valor afegit a l’esdeveniment. En aquest sentit, La Cultural no va dubtar a sumar-se a aquesta iniciativa.

La seguretat dels assistents és una prioritat per a l’organització. L’alcaldessa ha anunciat la presència d’un punt lila per garantir un espai segur per a tothom. A més, com a novetat, s’ha implementat un servei de bus a demanda que funcionarà des de les 12 de la nit fins a les 2 de la matinada, amb l’objectiu de facilitar el retorn a casa dels joves de manera segura. Aquest servei permetrà als joves sol·licitar una parada a prop de les seves residències.

Totes les actuacions tindran lloc al parc de Ca l’Estrada i l’entrada serà gratuïta per a tots els assistents.