Les regidores de Mollet Marina Planellas i Noa Monràs seran conselleres comarcals

La Junta Electoral Provincial de Barcelona ha proclamat els membres electes i suplents per a la legislatura 2023/2027 al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La composició que va resultar de les eleccions municipals del 28 de maig va quedar de la següent manera: Candidatura de Progrés-PSC: 12 conselleries, ERC-Acord Municipal: 8 conselleries, Compromís Municipal: 8 conselleries, Confluència: 3 conselleries, Coalició Alternativa Municipalista: 1 conselleria i Partido Popular/Partit Popular: 1 conselleria

Hi ha consellers i conselleres titulars de 23 municipis, entre ells dos de Mollet del Vallès. Es tracta, per la Condidatura de Progrés-PSC, de la regidora Noa Monràs González i per ERC-Acord Municipal, de la regidora Marina Planellas Alegre.