L’escola SQS Team triomfa al campionat internacional de Mallorca

En el recent campionat internacional MOD celebrat a Mallorca, els grups de competició de l’escola SQS Team han obtingut uns resultats excel·lents, deixant en bon lloc el nom de Mollet. Aquest esdeveniment va comptar amb la participació de grups provinents de 6 països, incloent França, Itàlia i Senegal, tots ells amb un nivell de competència molt alt.

SQS Team va presentar un total de quatre grups, els quals van destacar en les seves respectives categories. En la categoria “Youth Rookie”, el grup “Anonymous by SQS” es va endur el tercer lloc, demostrant el seu talent i habilitats en la pista.

D’altra banda, SQS Team MegaCrew va obtenir un destacat quart lloc en la competició. L’esforç i dedicació dels seus integrants es van fer notar durant la seva presentació, deixant una impressió duradora en el públic i els jutges.

El grup “Street Queens” també es va destacar, aconseguint un impressionant cinquè lloc en la categoria de “All Styles”, on competeixen professionals d’alt nivell. La seva actuació va ser espectacular, demostrant la seva destresa en diferents estils de dansa i deixant el públic meravellat.

A més, les mamis de SQS Team, conegudes com a “Crazy Queens”, van aconseguir un meritori tercer lloc en la seva categoria. La seva energia i passió a l’escenari es van fer evidents, i la seva actuació va ser celebrada pel públic i el jurat.

En general, tots els grups de SQS Team van demostrar un nivell excepcional i es van mantenir a l’altura de la competència. L’esforç i el treball en equip van ser clau per aconseguir aquests resultats destacats. L’escola SQS Team ha deixat una empremta positiva en el campionat de Mallorca i agraïx el suport rebut.