L’Ajuntament reconeix l’esforç de 8 alumnes brillants de Mollet 

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i la regidora d’Educació, Noa Monràs González, han rebut aquest migdia a l’alumnat que ha tret les millors notes de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU), així com l’alumnat més destacat de Formació Professional (FP) i del Centre de Formació d’Adults. Pel que fa a les PAU, enguany han aprovat la selectivitat 241 dels 248 alumnes dels centres molletans presentats.

Avui s’ha fet la recepció als i les alumnes de Mollet amb millores notes de cada centre educatiu. Pel que fa a la selectivitat cal destacar a Sol Castillo Ruiz, de l’IES Vicenç Plantada, que amb un 9,1 ha estat l’alumna amb la millor nota. Martina Rius Caballero, de l’IES Gallecs, amb un 9, Abril Villaescusa, de l’Escola Sant Gervasi, amb un 8,6, Roger Aracil Encinas, de l’IES Aiguaviva amb un 8,5 i Desirée Aguililla Calvo, de l’IES Mollet, amb un 8.

Pel que fa a la Formació Professional, l’alumnat més destacat ha estat Ana M. Del Águila Pineda, de l’IES Gallecs, amb una nota de 9,7 al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Administració i Finances i Jennifer Colmenero Mesa, de l’IES Gallecs, amb una nota de 9,3 al Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil

En relació amb el Centre de Formació d’Adults, l’alumna reconeguda ha estat Sonia Gutiérrez Puchal valorant la seva trajectòria acadèmica després de cursar els itineraris complets (4 nivells) dels ensenyaments d’anglès.

Per l’alcaldessa Mireia Dionisio Calé, “avui és un dia molt especial per la nostra ciutat i per aquest Ajuntament perquè ens doneu l’oportunitat de posar-vos com a exemple del que és la cultura de l’esforç i la constància posant de manifest, com heu fet vosaltres, que al final el sacrifici i el treball sempre tenen premi”. Dionisio ha afegit que“també voldria aprofitar aquest acte de reconeixement per posar en valor l’educació com a pilar fonamental de la nostra societat i com a eina imprescindibleper garantir la igualtat d’oportunitats”. 

Per la seva banda, la regidora d’Educació, Noa Monràs González, els ha felicitat “després d’enfrontar i superar obstacles, dificultats i nervisno només per adquirir nous coneixements, sinó també per iniciar nous reptes i nous camins”. La regidora també ha volgut “reconèixer i agrair el suport que heu rebut dels vostres pares, familiars, professors i professores i centres educatius per arribar fins on heu arribat”.

L’alumnat ha rebut diferents obsequis de l’Ajuntament i un txec regal de 40 € euros del que la cooperativa Abacus col·labora amb la meitat de l’import.