Un motorista va morir a la C-59 a Mollet en un xoc frontal contra un vehicle

El Servei Català de Trànsit informa que ahir dimarts a la nit es va registrar un sinistre viari mortal a la C-59 a l’altura del punt quilomètric 0.3 a Mollet del Vallès. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 22:58 h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un xoc frontal entre un turisme i una motocicleta, i posteriorment, el turisme va impactar amb un altre cotxe. A conseqüència de l’accident, va morir el motorista. Es tracta d’un home de 28 anys, O.R.B.,  veí del Masnou. En l’accident, hi van resultar ferides dues persones més, una menys greu, que va ser traslladada a l’hospital de Granollers i una lleu, a l’hospital de Mollet.

Arran de la incidència, es van activar cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i una unitat conjunta del SEM i Bombers. Quant a l’afectació viària, es va tallar la via i es va reobrir passat dos quarts de dues de la matinada.