La Biblioteca de Can Mulà no tancarà aquest estiu per donar servei als estudiants i per ser refugi climàtic

Per primera vegada, la Biblioteca de Can Mulà – Jordi Solé Tura estarà oberta durant l’estiu per donar servei a estudiants i usuaris i també esdevindrà un refugi climàtic durant els episodis d’altes temperatures a l’estiu, segons ha informat l’Ajuntament de Mollet.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un equipament municipal obert durant tot l’estiu adreçat no només a estudiants i aquelles persones que vulguin fer qualsevol tipus de consulta, sinó que la pretensió és que també pugui esdevenir un refugi climàtic que proporcioni condicions de confort tèrmic durant els episodis d’altes temperatures. 

Per tal de poder fer efectiva l’obertura de la Biblioteca a l’agost, garantint l’atenció i el servei, l’Ajuntament de Mollet ha contractat 2 auxiliars de biblioteca i una persona per la consergeria.

Per la seva banda, la Diputació de Barcelona complementarà aquest increment de personal amb un/a bibliotecari/ària.

Segons l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “és una bona notícia per a la ciutat que aquest espai central pugui estar obert durant tot el mes d’agost tant per als i les estudiants i els i les usuàries freqüents de la Biblioteca així com, també podrà servir com a refugi climàtic per als molletans i molletanes durant l’estiu.”

Així, durant aquest estiu, la Biblioteca de Can Mulà – Jordi Solé Tura romandrà oberta del 27 de juliol fins al 31 d’agost amb aquests horaris:

·         Matins de dimarts i dijous de 9:30 a 13:30 h.

·         Tardes de dilluns a divendres de 16 a 20:30 h.

A partir de l’1 de setembre, l’horari tornarà a ser l’habitual.