La Festa Major de Gallecs tindrà servei de bus nocturn al llarg dels tres dies

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reforçat el servei d’autobús durant les nits de la Festa Major de Gallecs que se celebra aquest cap de setmana. Així, per primera vegada, funcionarà aquest servei de bus nocturn amb l’objectiu de promoure una mobilitat més sostenible i segura.

El servei especial de bus nocturn gratuït funcionarà divendres i dissabte a la nit de 22 a 4 h. Es faran dues parades al nucli urbà: Una a l’Av. de Burgos – Parc de Can Mulà (Direcció Granollers) i una segona a la rotonda Can Borrell. El bus finalitzarà el recorregut a la zona d’aparcament de Gallecs.

L’expedició que fa la tornada surt de Gallecs para primer a la rotonda de Can Borrell i després a la parada d’Av. de Burgos – Parc de Can Mulà (Direcció Granollers).

Durant les sis hores de funcionament, anirà fent trajectes entre Gallecs i el municipi per facilitar la mobilitat de la ciutadania amb la major seguretat possible

La Festa Major de Gallecs, organitzada per l’Associació de Veïns de Gallecs, se celebra aquest cap de setmana, de dijous dia 20 a diumenge 23 de juliol. Novament el cartell ha estat obra de la dibuixant Gisela Bombila i hi haurà activitats per totes les edats al llarg dels tres dies.

Entre els actes programats aquest divendres destaca el FESTIVAL FEST’CAMP. La inauguració del Festival, anirà a càrrec d’en Jaume Arnella amb l’himne de Gallecs i actuaran GREX, Tomaydaka i Maceta Sound Beat.

Dissabte hi ha el sopar de germanor. Gazpatxo de l’hort de Gallecs, botifarra al forn amb verdures de Gallecs i sorbet de llimona i beguda

El diumenge destaca la Diada Castellera amb: Castellers de Castellar, Colla Jove d’Hospitalet i Castellers de Mollet