Obre a Can Borrell la nova àrea de lleure per a gossos

Aquest dimecres al matí s’ha obert la nova àrea de lleure per a gossos del barri de Can Borrell. Es d’un espai on els gossos hi poden passejar lliurement sense corretja i relacionar-se amb altres gossos sense que es produeixin problemes de convivència amb la resta d’usos de l’espai públic.

L’espai està ubicat entre els carrers Nicaragua i Francesc Ferrer i Guàrdia i té 780 metres quadrats aproximadament. La zona està dividida en dos espais, un adequat per a gossos de dimensions més grans i un altre per a gossos més petits.

Compta amb serveis com una font mixta a cada espai, abeurador per a gossos i font per a persones, bancs per seure, dispensadors de bosses i papereres i enllumenat públic, així com diversos elements de joc i agilitat per als gossos.

També compta amb una tanca protectora de 1,6 metres d’alçada per evitar que els gossos la puguin saltar amb doble porta per accés independent als dos espais.

L’espai disposa d’ombra, gràcies a la conservació de l’arbrat i alguns dels arbustos existents i la plantació de nous arbres. D’aquesta manera serà un espai naturalitzat i amb un bon confort tèrmic.

Les obres per construir aquest nou espai es van iniciar el passat mes de gener i el pressupost ha estat de 99.858,41€.