A l’agost Mollet torna a tenir les zones blaves gratuïtes

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès ha establert un període de gratuïtat dels espais de zona blava de la ciutat, que enguany és des del 9 fins el 23 d’agost, ambdós inclosos.

La mesura es posa en marxa la setmana abans de Festa Major.

L’Ajuntament de Mollet recorda que hi ha diverses bonificacions vigents respecte a la zona blava vigents durant tot l’any com son la gratuïtat per als vehicles d’emissions zero.

També hi ha de forma permanent tres hores gratuïtes als i a les usuàries de l’Hospital de Mollet amb el full d’ingrés que donen a urgències quan es fa l’entrada. Full que han de col·locar a un lloc ben visible del vehicle.

Finalment hi ha els adhesius de minuts extres d’aparcament a la zona blava: per a totes aquelles persones que paguen l’impost de vehicles a Mollet del Vallès, 30 minuts extres en el cas que durant l’any anterior no hagin rebut cap multa de trànsit al municipi, en el cas contrari, una bonificació de 15′ gratuïts extres de zona blava. Per a gaudir-los s’ha de disposar de l’adhesiu corresponent i enganxar-lo a un lloc ben visible del cotxe. L’adhesiu es pot recollir a l’Ajuntament de Mollet, el Centre Cultural La Marineta i al Centre Cívic de Can Borrell. Per fer-ho, només cal ensenyar el DNI del propietari o la propietària del vehicle.