L’Ajuntament de Mollet farà una desena d’actuacions de millora a les escoles aprofitant l’estiu

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès aprofita les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics de la ciutat. Aquestes millores tenen l’objectiu de millorar la funcionalitat, el dia a dia dels centres i garantir que el nou curs 2023-2024 comenci amb la major normalitat possible.

Enguany es faran una desena d’actuacions a diferents centres de la ciutat com ara, a les escoles d’educació infantil i primària, a l’escola de Música, a l’escola d’Educació Especial Can Vila i a les escoles bressol municipals. Les obres i millores tenen un pressupost de més de 170.000 euros i estaran enllestides per la represa de les classes al setembre.

Algunes de les actuacions més destacades són:

·Instal·lació i posada a punt de jocs infantils

·Instal·lació de mosquiteres

·Col·locació de xarxes per coloms

·Canviar paviments a diferents escoles

·Arranjament de parets

Per la regidora d’Educació, Noa Monràs González, “l’Ajuntament de Mollet continua apostant per l’Educació pública de qualitat i és per això que, com cada estiu, ha realitzat obres de millora a les escoles de la ciutat“.

Més enllà d’aquestes obres, s’estan elaborant projectes per realitzar millores a d’altres escoles de la ciutat.