Els Mossos detenen un home i una dona que havien intentat sostreure 3000 euros mitjançant el mètode punxarodes a Mollet

Mossos d’Esquadra de la comissaria de Mollet del Vallès  van detenir el 4 d’agost un home de 40 anys i una dona de 47 com a presumptes autors dels delictes de furt i danys.

Pels volts de les 11:00 hores del dia 4 d’agost els mossos van rebre un avís d’un home que informava que dues persones li havien intentat sostreure els diners que acabava de treure d’un caixer del centre de Mollet del Vallès. Els homes li havien picat al vidre avisant que tenia una roda punxada. Al baixar, les persones haurien aprofitat per intentar agafar els 3000 euros que acaba de treure i que guardava a la guantera.

La víctima va ser precís amb la descripció i recordava que un d’ells tenia un bony al coll i l’altre portava una armilla reflectant de color groc fluorescent.

Una patrulla de paisà va iniciar una recerca per la zona centre on es trobava el requeridor i va trobar un vehicle amb un ocupant que coincidia plenament amb una de les descripcions facilitades. Els mossos van observar com el conductor portava un auricular a l’orella i, a més, van consultar a l’aplicatiu policial que el titular del vehicle tenia antecedents.

Una dona va pujar al vehicle i els agents van decidir aturar-lo llavors. En el registre del cotxe van trobar un perfum sostret, tornavisos, una navalla, una emissora i altres eines per utilitzar en els robatoris així com diverses peces de roba i ulleres. En el mètode punxarodes es molt comú que els autors utilitzin diversos vestuaris per canviar d’aparença i despistar els requeridors, testimonis i víctimes.

Els agents  van detenir l’home i la dona com a presumptes autors d’un delicte de danys i de furt.