Les colles Torrada i Morada i Òmnium organitzen un concurs per ensenyar el català

Òmnium Cultural del Vallès Oriental i les colles morada i torrada de Mollet organitzen el proper dimecres 16 d’agost el concurs les Colles ensenyen la Llengua 2023, en la seva segona edició. Aquesta activitat amb les colles morada i torrada s’emmarca en les activitats de la Festa Major de Mollet 2023, es tracta d’una activitat lúdica que vol contribuir a la millora de l’ús social de la llengua catalana. L’activitat es dur a terme al Mercat Vell de Mollet a les 12.00 hores del migdia i està oberta a tothom.

En aquest concurs participen quatre equips de cada colla que s’enfronten entre ells en diferents proves de coneixement i ús de la llengua catalana. Cada equip està format per quatre persones. Les proves d’aquest any son lletrejar paraules (el gran dictat), el cercamots (paraulògic), formar paraules (parauleja). Les proves son eliminatòries i el millor equip de cada colla s’enfrontaran en una prova final (sorpresa).

El concurs compta amb un jurat que vetllarà pel bon desenvolupament de les proves, integrat pel membres d’Òmnium Cultural de Mollet del Vallès.

Els premis pels equips finalistes:

1 joc per cada equip finalista de cada colla (el joc de la prova final).

El premi per l’equip de la colla guanyadora del concurs serà:

1 val de 50€ per comprar llibres per cadascun dels membres de l’equip guanyador (4 membres).

1 copa pel guanyador de la prova final!

L’acte serà conduït per Genís Hernández i comptarà amb la presència de la Sra. Carme Canyelles, presidenta d’Òmnium Cultural del Vallès Oriental, que farà la presentació de l’acte i el lliurament de premis.