El servei de bus durant les nits de Festa Major serà gratuït i amb servei de parada a demanda

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que ampliarà, un any més, l’horari del bus urbà en franja nocturna durant els dies de Festa Major. Serà gratuït i funcionarà del dissabte 19 al dimarts 22 d’agost, amb un vehicle de la línia L-1 que farà el recorregut habitual (incloent-hi tots els trajectes del barri de Lourdes). 

Així, els bus urbà ampliarà el seu horari; dissabte 19, diumenge 20 i dilluns 21 fins a les 3 h i dimarts 22 fins a la 01.30 h de la matinada.

Així mateix, durant el recorregut nocturn, el bus es podrà aturar en parades intermèdies. Cal demanar la parada al conductor abans d’on es desitja que s’aturi el bus. Cal baixar per la part davantera i per fer l’aturada cal que el lloc no generi perill.