Suspès el piromusical de la Festa Major a causa del risc extrem d’incendis

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que s’ha vist obligat ha suspendre el piromusical previst per a demà dimarts 22 d’agost a les 22 h. La raó de la suspensió és que la Generalitat de Catalunya ha activat el nivell 3 del Pla Alfa davant el risc molt alt- extrem d’incendis en molts indrets de Catalunya, entre els quals es troba Mollet del Vallès.

El nivell 3 del Pla Alfa comporta la prohibició de la realització d’espectacles pirotècnics, amb la qual cosa l’Ajuntament de Mollet s’ha vist obligat ha suspendre aquesta activitat.

Així mateix, segons ha indicat l’Ajuntament, a causa de les altes temperatures, un seguit d’activitats de la Festa Major d’aquest dilluns 21 s’endarrereixen una hora i quedem amb els següents horaris:

19 h Av. Llibertat  

Estirada del cotxe infantil (* 1 punt)

Colles de Morats i Torrats

19.30 h Av.  Llibertat

Estirada del camió (* 1 punt)

Colles de Morats i Torrats

20 h Pl. Pau Casals

La Garrinada (*2 punts)

Colles de Morats i Torrats