El Mestre Internacional Víctor Vehí s’incorpora al Club d’Escacs Mollet

El Mestre Internacional Víctor Vehí Bach, molt conegut i estimat en els escacs catalans, nacionals i a altres països, per la seva llarga trajectòria, jugarà amb el Club d’Escacs Mollet la temporada vinent.

Vehí, nascut el 1960, ha estat a prop de jugar amb el club molletà en alguna ocasió, però, per raons diverses, mai ha arribat a jugar. “Aquest any, davant la possibilitat de jugar amb nosaltres, hem aprofitat per incorporar-lo a l’equip coneixent el seu caràcter lluitador, el seu esperit d’equip i la seva reconeguda personalitat afable i cordial”, expliquen des del Club d’Escacs Mollet.

Vehí té el títol de Mestre Internacional des de 1988 i l’any 1990, la Federació Catalana d’Escacs li va atorgar la insígnia de plata.

Va ser Campió de Catalunya Juvenil en dues ocasions, els anys 1976 i 1977. L’any 1985 fou campió d’Espanya per equips amb el Club d’Escacs Terrassa. Els anys 1993 i 1998 fou campió de Catalunya absolut. Va participar en el Campionat d’Europa d’escacs individual els anys 2006, 2007 i 2008.

“Esperem que Víctor es trobi a gust en el seu nou equip per la temporada 2024 i que aporti la seva dilatada experiència i el seu esperit competitiu, de tots conegut”, comenten des del club molletà.