Ajuntament i entitats de Mollet organitzen 180 cursos i tallers a la temporada 2023-24

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la col·laboració de diverses entitats ciutadanes, ha organitzat unes 180 activitats, cursos i tallers adreçats a totes les edats i per a tots els gustos.

La programació és molt extensa i completa, inclou tot tipus de disciplines, interessos i habilitats i hi ha activitats específiques per a públics diversos. Es divideix en dos quadrimestres: el primer començarà el 2 d’octubre i s’acabarà el 9 de febrer de 2024. El segon s’iniciarà el 12 de febrer i finalitzarà el 7 de juny de 2024.

L’Ajuntament de Mollet recorda que no es reserven places d’un curs per al curs següent i que tothom ha de formalitzar la seva inscripció novament cada principi de curs. Així mateix, l’alumnat inscrit en un primer curs tindrà prioritat a l’hora de mantenir la seva plaça per al següent quadrimestre.

Les persones interessades en participar en alguna de les activitats, cursos o tallers poden informar-se a través del web www.molletvalles.cat, poden informar-se presencialment, enviant un correu electrònic o trucant a qualsevol centre.

El dilluns 18 de setembre començaran les inscripcions de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24: a partir de les 15.30 h, les relatives als cursos de salut i arts escèniques. El dimarts 19 de setembre, a partir de les 15.30 h, la resta de cursos. Les inscripcions per als centres cívics, culturals i de dona es faran per internet al web de l’Ajuntament www.molletvalles.cat. Més enllà d’aquestes dates, si queden places vacants, a partir del 20 de setembre, es podrà continuar fent inscripcions per internet o a cada centre. Les inscripcions del segon quadrimestre es faran a partir de l’1 de febrer.

La inscripció és efectiva un cop fet el pagament que pot tenir bonificació en funció de la renda. El pagament es pot fer amb targeta o transferència bancària.