Èxit de participació en la 39a edició de la Fira d’Artesans de Mollet

Els carrers del nucli antic de Mollet han acollit la 39a edició de la Fira d’Artesans. La fira, una de les més visitades i prestigioses de Catalunya, ha comptat amb un total de 90 parades d’autèntics productors artesans, en una de les edicions més participatives.

La 39a edició de la Fira d’Artesans de Mollet ha comptat amb la participació de 58 parades d’artesania i 32 d’alimentació. Enguany, hi ha hagut 25 parades noves de l’àmbit artesanal i 4 d’alimentació on s’hi ha pogut trobar ceràmica, porcellana, papereria, marroquineria, seda, fusta, joieria o espelmes, entre d’altres. Pel que fa als productes gastronòmics hi havia olis, mel, fruits secs, torró, pa, dolços, vins, embotits, anxoves o formatges. 

Una de les novetats d’enguany ha estat la recuperació del carrer de Can Pacià. La resta de parades estaven situades als carrers Portugal, Sol i Bartomeu Robert.

La regidora de Cultura, Mercè Pérez Piedrafita, ha volgut “agrair als veïns i veïnes la seva implicació i aposta un any més per aquesta fira. També als artesans i a les artesanes per la confiança que tenen amb la nostra ciutat i, per descomptat, a totes aquelles persones que ens visiten demostrant any rere any la seva estima per aquesta festa tan arrelada a Mollet“.

Una mostra de joieria, cistelleria i escultura

Fins al 28 d’octubre es pot visitar al Centre Cultural La Marineta l’exposició Collita. La mostra inclou peces d’escultura i cistelleria de Joan Rovira, Tim Johnson i Mònica Guilera.