Bons resultats de SQS Team al Campionat Nacional de Hip Hop

Aquest cap de setmana passat, l’escola de dansa de Mollet SQS Team va brillar al Campionat Nacional de Hip Hop celebrat a Molina de Segura, Múrcia, on es van alçar al podi en totes les categories en què van participar.

A la categoria infantil, SQS Mini Queens es va destacar obtenint el tercer lloc, demostrant el talent i dedicació dels joves ballarins. A la categoria júnior, Anonymous by SQS va obtenir el tercer lloc, seguit de SQS Empire al quart lloc, consolidant la presència de SQS Team en les categories més joves.

En la categoria absoluta, Street Queens es va posicionar al tercer lloc, demostrant la seva destresa i passió pel ball. Les mares de l’escola SQS Team també van deixar la seva empremta a la pista, ja que a la categoria premium, Crazy Queens by SQS es va emportar el primer lloc.

Però la victòria més destacada va arribar a la categoria megacrew, on SQS Team va arrasar i es va alçar amb el primer lloc, mostrant la força i la coordinació de l’equip en una competència d’alt nivell.