La XXI Caminada Nocturna de Gallecs ja te 400 inscrits

Un any més, Mollet acull la Caminada Nocturna de Gallecs, una emblemàtica iniciativa organitzada pel Club Muntanyenc Mollet que celebra aquest 2023 la seva 21a edició. El recorregut d’aquesta activitat, que atrau amants de l’esport i la natura, tindrà lloc aquest dissabte, 23 de setembre.

Des del Club Muntanyenc Mollet es subratlla que, fins a l’actualitat, el nombre d’inscrits és lleugerament inferior en comparació amb l’any anterior. Segons ha explicat a Ràdio Mollet, Josep Solé, coordinador de la caminada i membre destacat del club, s’han registrat aproximadament 400 inscripcions.

Per als interessats en participar, les inscripcions romanen obertes fins al divendres 22 de setembre a través del web www.cmmollet.cat. També es permet l’inscripció presencial el 21 i 22 de setembre, entre les 19:00 i les 21:00, al Casal La República. El preu del tiquet és de 12 euros, o de 8 euros per als socis del club.

Pel que fa al recorregut, aquesta 21a edició manté l’essència del trajecte anterior, amb l’arribada planificada al pavelló de Riera Seca en lloc del Parc de les Pruneres com és habitual. Aquest canvi té la finalitat de proporcionar un refugi adequat en cas de pluja.

Una altra novetat és la incorporació d’un monitor del Centre d’Esports i Salut de Ca n’Arimon, que realitzarà una sessió d’entrenament abans de l’inici de la caminada.

La tradicional botifarrada i ball de fi de festa posaran punt i final a aquesta enriquidora caminada nocturna, que continua sumant participants i consolidant-se com una cita ineludible per als amants de la natura i l’esport a la ciutat.