S’inaugura la plaça Mollet del Vallès a la ciutat agermanada de Ravensburg

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, amb l’alcalde de Ravensburg, Daniel Rapp, han inaugurat aquest cap de setmana una plaça amb el nom de Mollet del Vallès a la ciutat alemanya de Ravensburg. Fa 6 anys que Mollet i Ravensburg són ciutats agermanades.

La plaça Mollet del Vallès es troba al centre de la ciutat de Ravensburg, s’hi troba l’Arxiu Històric de la ciutat i l’Institut que va fer els primers vincles amb Mollet. A més, al mig de la plaça s’alça un gran til·ler.

Durant l’acte, l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha donat les “gràcies en nom meu i en nom de tots els molletans per aquest bonic gest, i per aquesta meravellosa plaçaVull fer públic el meu compromís que en un futur puguem trobar també a Mollet un espai que porti el nom de la ciutat de Ravensburg”. L’alcaldessa ha afegit que “els llaços que uneixen les ciutats de Mollet i de Ravensburg vénen de molts anys enrere, i estan forjats des de la confiança, l’amistat, el treball conjunt i el coneixement mutu“.

L’alcaldessa i el regidor de Projectes Europeus i Relacions Internacionals, Raúl Broto Cervera, han estat convidats per l’alcalde de Ravensburg, Daniel Rapp, a la celebració dels aniversaris dels agermanaments de Ravensburg amb Rivoli (40 anys) i amb Rhondda Cynon Taf (30 anys).