15è Sopar  Anual Solidari de Mollet amb Cuba

El proper divendres 20 d’octubre Mollet amb Cuba durem a terme el nostre 15è Sopar Solidari, la qual cosa ens fa molta il·lusió.

Aquest darrer any ha estat marcat a Cuba pel, més dur que mai, Bloqueo per part dels EE UU, el president Biden recentment ha prorrogat un any més mantenir a Cuba a la “llista de països patrocinadors del terrorisme”. Però paral·lelament amb tota aquesta part fosca a Cuba s’està poc a poc recuperant el turisme, l’agricultura i la ramaderia tornen a remuntar desprès dels huracans. A nivell diplomàtic La Habana ha sigut seu de la cimera dels països del G77+China, que representa el 80 % de la població mundial; el president Diaz Canel no ha parat de viatjar pel món buscant contactes fraternals i comercials a Àfrica, Àsia, Europa i Amèrica del Sud.

Els amics de Cuba arreu del món continuem denunciant el Bloqueo i les seves conseqüències, i també la injusta inclusió de Cuba per part dels EE UU a la llista de països patrocinadors del terrorisme. Preparem accions de denuncia al Parlament Europeu, als diferents Parlaments de l’estat espanyol i presentem mocions a Ajuntaments. Així com l’ aportació material, omplint contenidors amb material sanitari i altres productes que son enviats a Cuba.

Els diners recaptats en aquest Sopar, juntament amb l’aportació de l’Ajuntament de Mollet, s’utilitzaran pel nostre projecte solidari d’enguany, que és la compra de material fotovoltaic per que la seu de l’ Instituto Cubano de Amistat con los Pueblos ICAP,  pugui tenir un assegurament energètic que li permeti fer la seva feina d’acompanyament arreu del món de totes les entitats de solidaritat amb Cuba.

Fem també un agraïment al Xavier Clavijo cal42_studio, el dissenyador dels cartells de tots els nostres Sopars  Solidaris, pel cartell d’enguany i a totes/ts les amigues i amics de Mollet amb Cuba que feu possible un any més aquest Sopar i la solidaritat amb Cuba.

#CubaResiste  

#CubaNoEstaSola