La mestra Rosa M. Securún farà la conferència inaugural de la mostra “L’escola, llum de llibertat”

El proper dimecres 4 d’octubre a les 18 h, es durà a terme la conferència inaugural de la mostra expositiva “Memòria en Xarxa: L’escola, llum de llibertat! L’educació durant la Segona República”. Aquesta conferència, titulada “Mollet, tots a escola! El somni d’una escolarització pública, total i de qualitat”, serà presentada per Rosa M. Securún, mestra i psicopedagoga.

L’esdeveniment tindrà lloc al Museu Abelló, situat al carrer Berenguer III, número 122, a Mollet del Vallès. La mostra exposarà elements rellevants que il·lustren l’educació durant la Segona República, mostrant la importància de l’escola com a llum de llibertat per a la societat de l’època.

Aquesta exposició serà oberta al públic des del mateix 4 d’octubre fins al 26 de novembre, oferint als visitants una oportunitat única per explorar i comprendre a fons el passat educatiu i les seves repercussions en la societat actual.