S’inicia el Mes Cultural del Centre Cultural Andalús de Mollet amb un cap de setmana ple d’activitats

L’estiu arriba al seu final i amb ell s’obre pas a una nova etapa plena d’activitats culturals i recreatives al Centre Cultural Andalús de Mollet. L’agenda d’octubre està carregada de propostes per a totes les edats, des de classes de ball i guitarra fins a cor rocier i banda de tambors.

Aquest cap de setmana, la diversió està assegurada amb l’inici del tan esperat Mes Cultural. El dissabte a les 21 hores, comença el concurs DISCOCENTRO, una oportunitat perquè els amants de la música demostrin el seu coneixement de cançons i es portin premis a casa.

I per als amants de la natura i de l’aire lliure, el diumenge 8 a les 9:30 del matí, s’ha organitzat una caminada per Gallecs. El punt de trobada serà davant de l’hotel Portal de Gallecs. És una excel·lent ocasió per gaudir de l’entorn natural i compartir agradables moments en companyia.

Durant tot el mes, el Centre Cultural Andalús de Mollet ha preparat un calendari ple d’activitats per a tots els gustos i edats. Des de classes i tallers fins a esdeveniments culturals, la diversitat d’opcions garanteix que cada visitant trobi alguna cosa que li apassioni i en gaudeixi al màxim.

Per no perdre detall de les activitats programades per als caps de setmana, es recomana estar atents al calendari i reservar un espai a l’agenda per gaudir de moments agradables en companyia de familiars i amics.