CRA’P estrena el cicle: Dissabtes en Moviment

La reconeguda entitat molletana CRA’P obre les portes als amants de la dansa i la connexió amb el cos amb el llançament del cicle “Dissabtes en Moviment”. Aquesta proposta innovadora ofereix als participants l’oportunitat de submergir-se en un món de moviment i autoexpressió.

El cicle, que consisteix en tres trobades, busca enriquir l’experiència corporal mitjançant l’orientació de professionals de la dansa i del treball corporal. Els dissabtes seran una oportunitat per explorar i descobrir noves formes d’interactuar amb el cos i apropar-se a la pròpia creativitat i vitalitat a través de la dansa.

La primera trobada està programada per al 21 d’octubre i comptarà amb la guia experta de María Elisa Al Cheikh. Aquesta sessió es centrarà en l’autoobservació i la connexió amb la pròpia creativitat, fomentant el plaer de moure’s i ballar. Es treballarà en reconèixer les tensions corporals per transformar-les i desenvolupar una escolta conscient en moviment, ampliant així la consciència corporal.

El segon encontre està previst per al 18 de novembre, amb Ona Mestre com a conductora de la sessió. En aquesta trobada, es posarà èmfasi a ser presents en tot el nostre ésser corporal i gaudir de la dansa a través de la improvisació. Serà una oportunitat per explorar i vibrar amb totes les parts del cos, permetent que l’energia pròpia guii el camí cap a una dansa vibrant de vida.

La darrera sessió, el 16 de desembre, estarà dirigida per Ana S Couso i es centrarà en l’exploració del Katsugen, la respiració i el joc d’improvisació. Mitjançant l’escolta atenta del moviment espontani del cos, es buscarà allò que ens impulsa i mou. S’atendrà el vaivé entre inspirar i expirar, entre tensar-se i relaxar-se, i es descobrirà com aquest vaivé pot esdevenir una dansa possible.

Els interessats tenen l’opció de participar en sessions individuals o optar pel paquet de tres sessions. Les inscripcions estan obertes i tothom està convidat a unir-se a aquesta experiència enriquidora. És el moment perfecte per explorar el propi cos i descobrir les possibilitats que ofereix la dansa.