Es posen en marxa les activitats d’estiu pels joves de Mollet

L’Ajuntament de Mollet del Vallès posa en marxa un any més l’Estiu Jove, un seguit  d’activitats i tallers gratuïts adreçat a joves i adolescents que es duran a terme entre el 26 de juny i el 23 de juliol.

Els tallers i les activitats són gratuïts, es fan en horari de matí i de tarda, i estan adreçats a joves d’11 a 17 anys. Hi ha a previstos tallers de grafiti, d’il·lustració i de treballs manuals creatius, així com activitats esportives i circ jove.

La regidora de joventut, Encarna Ortiz Jurado ha explicat que “amb la nova programació d’estiu continuem oferint activitats d’entreteniment, formació i oci per al jovent de la ciutat, a més de seguir apostant per les iniciatives pròpies dels i les joves que volen crear esdeveniments i necessiten del suport de l’Ajuntament per fer-les realitat.”

Altres activitats programades:

·Jam Session, divendres 30 de juny a la terrassa del Museu Abelló. Aquesta activitat musical és fruit d’una iniciativa juvenil, de la Carla Díaz.

·Mollet Music Week, dimarts 11, dimecres 12, dijous 13 i divendres 14 de juliol al Parc de Ca l’Estrada

· Madafunk’it, dissabte 22 de juliol a Ca n’Arimon. Iniciativa juvenil del col·lectiu MadBeats.

Per inscriure’s als tallers es pot fer en persona al Punt Jove del CC L’Era o per WhatsApp al 616 82 30 59.