Ofrena floral per commemorar el 83è aniversari de l’afusellament de Lluís Companys

Aquest dilluns 16 d’octubre, a les 18 h, l’Ajuntament de Mollet i l’Associació Promemòria als Immolats per la Llibertat a Catalunya duran a terme la tradicional ofrena floral per commemorar el 83è aniversari de l’afusellament del president de la Generalitat de Catalunya Lluís Companys i Jover.

A l’acte d’homenatge al qui va ser president de la Generalitat entre els anys 1938 i 1940 està previst que participin la majoria de grups municipals presents al consistori així com representants d’altres forces polítiques i ciutadans a títol particular. L’acte es farà davant del Monument a Lluís Companys i els Immolats per la Llibertat de Catalunya, per recordar tots els homes i dones que van morir per defensar la democràcia i les llibertats de Catalunya.

L’acte d’Homenatge de la ciutat al president Companys, afusellat pel règim franquista el 1940 i a tots els immolats per la llibertat de Catalunya consisteix en una ofrena floral i uns breus parlaments protagonitzats pe un representant de l’Associació Pro-memòria als immolats per la llibertat a Catalunya i l’alcaldessa de Mollet, Mireia Dionisio.