L’Ajuntament convoca un concurs de fotografia per triar les 12 fotos del calendari municipal de 2024

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat la convocatòria per al concurs que triarà les fotografies que il·lustraran el calendari municipal per a l’any 2024. Es tracta d’una iniciativa que busca fomentar la creativitat i la sensibilització ambiental, donant especial protagonisme a la reutilització de materials en les obres fotogràfiques.

La participació en aquest concurs és gratuïta i oberta a tothom. Les persones interessades poden enviar les seves fotografies fins al dia 22 d’octubre a les 00 h, a l’adreça electrònica xarxes@molletvalles.cat. Les fotografies han de ser originals, i el motiu ha d’estar relacionat amb la reutilització de materials, demostrant la creativitat en aquest àmbit.

Els arxius d’imatge han de ser en format JPG, amb una disposició horitzontal i una resolució de 300 píxels per polzada (ppp). A més, es permet l’enviament de totes les fotografies desitjades dins del període del concurs. En cas de sortir persones a les fotografies, caldrà obtenir la signatura dels drets d’imatge de la persona representada o del seu tutor en cas que sigui menor d’edat.

Un cop finalitzat el termini d’enviament de les fotografies, aquestes seran compartides a les xarxes socials, donant l’oportunitat a la ciutadania de votar les seves preferides. La votació estarà oberta des del dia 24 d’octubre a les 10 del matí fins al 30 d’octubre a la mateixa hora. Les 12 fotografies que rebin més ‘likes’ o ‘m’agrada’ seran les seleccionades per conformar el calendari de l’Ajuntament de Mollet per a l’any 2024.

Les fotografies seleccionades seran publicades en el calendari amb el nom de l’autor i, si n’hi ha, el títol de la foto. L’ordre d’aparició a les xarxes socials serà segons l’arribada de les imatges al concurs.