José López deixa de ser Cap de la Colla Morada després de 5 anys en el càrrec

Ahir, durant una assemblea extraordinària celebrada per la Colla Morada de Mollet, es va anunciar la dissolució de la junta directiva actual i la convocatòria d’eleccions per a un nou lideratge. Aquesta decisió marca la fi de la trajectòria de José López com a cap de colla, després de cinc anys al capdavant d’aquesta entitat.

En un comunicat emès per la Colla Morada, es van destacar els cinc anys de dedicació i lideratge de José López: “Un cap de colla amb moltes idees, il·lusió, empenta… i a vegades massa poques hores de son”, es va expressar en el comunicat. López ha hagut de fer front a desafiaments com la pandèmia, que va obligar a adaptar les festes majors, demostrant el seu compromís amb la colla.

El comunicat també va retre un agraïment especial a José López per la seva implicació i contribució a l’entitat durant aquests anys, així com a tots els membres de la junta que l’han acompanyat en aquesta darrera etapa. López es va acomiadar amb un repàs de la seva trajectòria i un agraïment als membres de la colla, així com amb un missatge d’encoratjament: “Continuem endavant. Visca la Colla! Visca Morats!”