Mollet separa els rebuts de l’aigua i dels residus per facilitar la seva comprensió

L’Ajuntament de Mollet ha anunciat que a partir del dimarts 2 d’abril, els veïns i veïnes de la ciutat rebran els rebuts de l’aigua i dels residus, que per primer cop vindran per separat. L’objectiu és que la població pugui veure i entendre d’una manera més comprensible el cost de cadascun dels serveis i el que correspon a cada concepte.   

En el cas del rebut de l’aigua, aquest es continuarà cobrant des d’Agbar, mentre que l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona serà l’encarregat de cobrar el rebut dels residus. Durant tot l’any l’Ajuntament reforçarà amb una campanya comunicativa la informació referent a aquest àmbit.

Durant l’any 2024 arribaran 3 rebuts d’aigua, corresponents al primer, segon i tercer trimestre, i pel que fa als rebuts de residus es rebran  les 4 fraccions corresponents a l’any complet. La informació referent al calendari de cobrament es pot trobar a la imatge adjunta.

Persones que tenen el rebut domiciliat

En aquest cas, rebran el primer rebut de l’aigua el 16 d’abril i el primer rebut de residus el 3 de juny al mateix compte on l’estaven rebent fins ara.

Persones que no tenen el rebut domiciliat

Pel que fa a la taxa de recollida de residus, a partir d’aquest 2 d’abril, rebran una carta de la primera fracció del rebut per part de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona (ORGT). En el cas de la taxa de subministrament de l’aigua, que es cobrarà com fins ara a través d’Agbar, la carta la rebran a partir del 16 d’abril.  

És important consultar detalladament el termini de pagament de cada rebut per no superar la data límit de pagament i rebre un recàrrec. En el cas del rebut de residus és fins al 3 de juny i en el de l’aigua fins al 18 de juny.

A la mateixa carta s’indiquen els diferents mètodes de pagament, en el cas de l’aigua es pot fer com fins ara, i en el cas del pagament del rebut de residus es pot fer a través de targeta bancària, la plataforma Bizum, banca electrònica o als caixers automàtics.