L’executiva de l’Associació Àmbit B30 defineix a Mollet el pla de treball i pressupost pel 2023-2024

Aquest dimarts s’ha reunit la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 a l’Ajuntament de Mollet on s’ha aprovat l’informe de gestió del 2022 -2023 i el pla de treball i el pressupost pel 2023-2024.

Durant la reunió s’ha definit el pla de treball per a l’any que ve. Aquest pla contempla continuar treballant de forma sectorial dividits en tres grups; el grup d’infraestructures, el grup d’economia circular i per últim, el grup del Hub B30.

Dins d’aquest pla de treball s’ha aprovat el document de “Priorització d’actuacions en infraestructures i serveis de mobilitat del corredor de la B-30“. Un document que s’ha treballat de forma transversal entre totes les entitats associades i marca quines són les mancances i necessitats en quant a infraestructures de l’àmbit territorial de l’associació.

Un altre punt a destacar del pla de treball és la redacció d’un mapa formatiu de la B30. Aquest document ha d’indicar en quina situació es troba la formació professional al nostre territori i com es pot millorar l’oferta formativa adequada a les necessitats de les empreses. Abans d’acabar l’any es convocarà l’assemblea general amb totes les entitats associades per tal de sotmetre a aprovació definitiva aquests documents.

Per la presidenta de l’Associació i alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, “volem ser un agent important, un lobby de pressió. Per això necessitem coordinar aquestes necessitats que tenim al territori tant pel que fa a formació com a infraestructures.” La presidenta ha afegit que “actualment podem afirmar que l’àmbit B30 és el motor econòmic del sud d’Europa. Volem continuar treballant aquest 2024 per oferir solucions, instruments i alternatives alhora que volem reforçar el treball de forma transversal i incentivar la cooperació público-privada“.

A la trobada han participat Mireia Dionisio, alcaldessa de Mollet del Vallès i presidenta de l’Associació, Mar Molina, tinent d’alcaldessa de Sabadell, Isabel Garcia, alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Carles Brugarolas, tinent d’alcalde de Sant Cugat del Vallès, Núria Aymerich, de la Fundació per la Indústria, Leo Torrecilla, de la Cambra de Comerç de Sabadell, Xavier Ariño, en representació de la UAB, Rosa Cadenas, tinent d’alcalde de Martorell, Jordi Sánchez, com a secretari de l’Associació Àmbit B30.